Tuševi

 • Extreme Sparkle Eyeliner

  Ovo je linija izuzetno svjetlucavih i sjajnih ajlajnera sa šljokicama koji daju glamurozan i prelijep izgled i čine da vaše oči zasijaju poput zvijezda.

  Ovaj proizvod ima više nijansi. Za pregled kliknite na naziv proizvoda.

  5.50KM
 • Perfect Eyeliner

  Tuš za oči sa ultratankom četkicom za precizno nanošenje i tamnom crnom tečnom formulom. Daje očima glamurozan izgled, iscrtava delikatne linije i savršeno se stapa sa svim stilovima šminkanja.

  4.50KM
 • Precision Eyeliner

  Vodootporni tuš za oči sa izuzetno preciznom četkicom i tečnom teksturom za savršen glamurozan izgled vaših očiju.

  Ovaj proizvod ima više nijansi. Za pregled kliknite na naziv proizvoda.

  7.50KM
 • Dipliner Liquid Eyeliner

  Tečni tuš za oči koji je lako nanosi pomoću praktične četkice i daje upečatljiv i misteriozan izgled zahvaljujući jarkoj boji i dugotrajnoj teksturi koja se brzo suši.

  4.00KM
 • Cat’s Eyes Eyeliner

  Ostavlja preciznu konturu oko linije trepavica i svojom intenzivnom mat crnom bojom očima daje dramatičan izgled. Njegova vodootporna formula sprečava razmazivanje i fleke i dugo se zadržava.

  4.00KM
 • Volume Eyeliner

  Kompletira vaš mejkap i daje vam misteriozan i dubok pogled. Lako se nanosi u veoma tankim linijama zbog specijalne superkvalitetne četkice. Veoma brzo se suši.

  4.00KM
 • Stylist Duo Liner 2 in 1 Eyeliner Pen

  Stylist Duo Liner 2 in 1 Eyeliner Pen, koji ima dva nova vrha, omogućava da lagano dobijete bilo koju vrstu željenog izgleda! Kako bi se obezbijedili dugotrajni polu-mat i besprekoran izgled duboko crnom, stalnom i tečnom formulom koja se ne razliva, veoma lako se primenjuje kao da klizi. Obogaćen je aloe verom i vitaminima. Oba vrha pružaju odličnu fluidnost i intenzivne boje. Vrhovima koji su dizajnirani kao tanki (oblik lale) i okrugi vrh, omogućava  jednostavnu primjenu u idealnim obliku sa optimalnom kontrolom.

  9.00KM